• Actueel

  Stormbestendig? Zorg voor reserve dakmaterialen.

  Eind december 2018 stopt Jacobs Dakbedekkingen met haar fysieke winkel aan de Stayerhofweg 7 te Wanssum. De winkel is in 1995 opgezet om particulieren van dienst te zijn die graag zelf de werkzaamheden verrichten. Inmiddels is er online een ruime keuze aan dakmaterialen. 

  Uitverkoop

  Elke vrijdag in de weken 46 tot en met 51 houdt Jacobs uitverkoop van dakmaterialen voor platte en hellende daken. Denk hierbij aan dakpannen, singels en wandbeplating. Een goed moment om thuis een voorraad aan te leggen voor de eerste herfst- en winterstormen zich aandienen.

  Webshop

  De webshop van Jacobs Dakwinkel zal wel actief blijven met een aangepast productenaanbod. De focus zal daarbij liggen op de productgroepen onderhoudsarme boeiboorden en materialen voor platte daken. De dakwinkel was 6 dagen per week fysiek geopend, de webshop is online 7 dagen per week geopend voor onze klanten. De bestelde materialen kunnen door ons thuis bezorgd worden. Ook kunnen vooraf bestelde materialen een dag per week afgehaald worden op ons magazijn te Wanssum.

  Momenteel zijn we met andere regionale bouw- en dakmaterialenleveranciers in gesprek zodat we onze bestaande en toekomstige klanten vanaf 2019 door kunnen verwijzen.

  “We zijn goed in uitvoerende werkzaamheden, onze toegevoegde waarde ligt in ons vakmanschap, voor de hand ligt dan ook om de materialen niet als een op zich staand product te leveren maar deze vakkundig te plaatsen bij onze klanten.” Vertelt Roel Jacobs, directeureigenaar van Jacobs Dakbedekkingen en Jacobs Ecocare.

  Stoppen met een bepaalde activiteit biedt ook kansen om de aandacht op andere zaken te richten. Zo bouwt Jacobs verder aan de dienstverlening naar haar klanten voor het onderhouden en renoveren van daken. “We zien nog steeds een toenemende vraag naar het repareren en onderhouden van daken en zullen daar met het uitbreiden van onze Dakservice inspelen op de vraag van onze klanten“

  Kom van dat dak af en pak je kans elke vrijdag in de weken 46 tot en met 51.

  Ga terug