• Actueel

  Focus op daken

  Jacobs Dakbedekkingen legt de focus vanaf 2019 volledig op het uitvoeren van dakwerkzaamheden. 

  Het artikel dat woensdagochtend op Wij Limburg te lezen was, is door de journalist verkeerd geïnterpreteerd en gepubliceerd. Jacobs Dakbedekkingen sluit haar deuren zeker NIET !! Direct na publicatie hebben we contact gezocht met Wij Limburg om het artikel te laten corrigeren. Het is inmiddels ook aangepast.

  “We zijn goed in uitvoerende werkzaamheden, onze toegevoegde waarde ligt in ons vakmanschap. De verkoop van dakmaterialen vanuit onze dakwinkel liep de laatste jaren terug, mede door de opkomst van webshops. Met het besluit om te stoppen met de verkoop van dakmaterialen aan particulieren en bedrijven kunnen we onze focus volledig op het dakwerk bij onze klanten leggen.” Vertelt Roel Jacobs, directeur / eigenaar van Jacobs Dakbedekkingen.

  Ze gaan met hun team van 25 medewerkers de focus volledig leggen op de dienstverlening naar de klanten voor het renoveren en onderhouden van daken. “Ook zien we nog steeds een toenemende vraag naar het repareren en onderhouden van daken en zullen daar met het uitbreiden van onze Dakservice op in spelen“; besluit Roel Jacobs.

  Ga terug