Schade of lekkage melden
 • Actueel

  Vacature monteur zonnepanelen

  (leerling)  Monteur Zonnepanelen

  De werkzaamheden omvatten het verantwoord monteren van zonnepanelen op hellende en platte daken. Je werkt samen met onze dakdekkers en de elektricien en gaat steeds zelfstandiger werken. Vanwege de afwisseling streven wij ernaar onze medewerkers 3 dagen per week zonnepanelen te laten monteren en 2 dagen dakwerk te laten verrichten.
  Een mooie instroommogelijkheid voor (leerling) monteurs. Een veelzijdige technische functie op kleine zonnepaneelprojecten in de bestaande woning- en utiliteitsbouw.
  De mogelijkheid bestaat om opleidingen te volgen en voor langere bij ons bedrijf te blijven werken.


  Functie - eisen
  Wij vragen personen die van aanpakken weten, geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, van afwisselend werk houden en in het bezit zijn van rijbewijs B (+E).
  Je bent niet bang om op hoogte te werken maar werkt wel volgens de geldende  veiligheidsregels. Je bent gemotiveerd en beschikt over een goede fysieke conditie.
  Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid dit te halen, want veiligheid staat voorop.


  Wat bieden we je ?
  Wij bieden een professionele en uitdagende organisatie met 25 enthousiaste collega’s.  Natuurlijk bieden wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  Vragen / interesse?
  Ben je geïnteresseerd in deze functie? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Heb je nog vragen?
  Bel dan gerust met Roel Jacobs, bereikbaar op telefoonnummer 0478-531795.

  Download hier de vacature

  Ga terug