• Actueel

  Gerton Claassen sinds maart onze bedrijfsleider


  Gerton Claassen, een energieke veertiger, is als bedrijfsleider op veel fronten actief. Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en voor de aansturing van mensen op kantoor en in de buitendienst. “Hoe beter we aan de voorkant onze projecten voorbereiden hoe succesvoller onze mensen bij de klant zijn” vertelt Gerton. Zijn prioriteit ligt de komende tijd bij het verhogen van de arbeidsvreugde van zijn collega’s; immers gemotiveerde medewerkers leiden tot gezonde medewerkers en tevreden klanten.
  Er ligt een prioriteitenlijst die iedere medewerker kent: op nummer één staat veiligheid van onze mensen en hun werkomgeving, op twee de kwaliteit van ons werk, op drie arbeidsvreugde en uiteindelijk leidt dit naar vier; klanttevredenheid. Voor onze klanten is Gerton een ervaren gesprekspartner, hij geniet ervan om met klanten te sparren over de optimale oplossing; kijken naar de resterende exploitatietijd afgestemd op de financieel meest efficiënte technische aanpak en als daarbij ook nog rekening gehouden moet worden met de gebruikers op locatie of een belangrijk productieproces, is hij helemaal in zijn nopjes.
   
  Van dak tot dak
  Ruim 25 jaar zit Gerton in de daken, hij is begonnen als calculator en werkvoorbereider, vervolgens is hij doorgegroeid naar een leidinggevende functie bij een landelijke organisatie en de afgelopen jaren was hij werkzaam als leidinggevende met de specialisatie in platte daken
  “Jacobs dakbedekkingen past perfect bij mij, het is een lokaal bedrijf met een groeiambitie in het onderhoud en oog voor mens en kwaliteit. De sfeer is goed en het werk is boeiend en afwisselend.”
   
  Gezin
  Naast enthousiast over zijn werk is Gerton een actief gezinslid. Hij geniet ervan als zijn zoons Thom en Job sporten en is hier dan ook vaak bij aanwezig. Heilig zijn de lange tafelgesprekken door de week en in het weekend. Hoe druk Gerton ook is met zijn werk, om 18.00 u is hij thuis bij zijn gezin om samen te eten en dag door te spreken.
   
  Ambitie
  Gerton vertelt. “Zoals al gezegd ligt de prioriteit bij tevreden medewerkers. We zullen onze mensen blijven opleiden en ervoor zorgen dat hun duurzame inzetbaarheid gewaarborgd is. Onze dakdekkers zullen we ook nauwer betrekken bij de voorbereidingen van werkzaamheden. Verder willen we de Dakservice uitbreiden. De komende tijd gaan wij dit uitwerken en daarna communiceren met onze klanten. De storingsdienst wordt uitgebreid en volledig geautomatiseerd middels een APP. Dit leidt tot betere inzichten waardoor wij nog meer met onze klanten kunnen meedenken over de status van hun daken. “ Zo worden we meer een partner van onze klanten.” We wensen Gerton veel arbeidsvreugde binnen ons bedrijf.
   

  Ga terug