Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Mensen staan er vaak niet bij stil hoe belangrijk een dak is!

  Onze nieuwe collega Danny van de Wetering stelt zich voor.

  Heb je een probleem met het dak, dan is de kans groot dat je onze nieuwe collega Danny van de Wetering aan de telefoon krijgt. Sinds de maand mei regelt Danny alles rondom service en onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkages en reparaties. Maar Danny is ook verantwoordelijk voor het plannen van onderhoudswerkzaamheden zodat het dak in goede conditie blijft. Hij wordt blij van calculeren, plannen, aansturen en inkopen en zorgt ervoor dat de monteurs goed voorbereid op pad kunnen.  
   
  “Sinds kort werken we met tablets, onze monteurs ontvangen alle informatie digitaal. Dit werkt heel prettig, de eerste reacties van klanten zijn positief. Je kunt je voorstellen dat de meeste klanten niet zelf op het dak klimmen; als zij een foto van de ‘voor’ en ‘na’ situatie krijgen geeft dat een goed inzicht in onze werkzaamheden. Ook beschrijven we wat we daarboven hebben gedaan. “ vertelt Danny.
   
  Danny voelt zich al goed thuis binnen ons bedrijf, hij vindt de sfeer plezierig; ook het feit dat zijn collega’s open staan voor nieuwe dingen spreekt hem aan. Zijn ambitie ligt bij het verder professionaliseren en uitbouwen van de tak ‘service en onderhoud’ binnen Jacobs. Binnenkort wil hij actief klanten gaan benaderen om te adviseren over een optimale aanpak van het onderhoud aan het dak. “Zo verklein je het risico op problemen en zijn klanten op de hoogte van de te verwachten levensduur van bijvoorbeeld de dakpannen. Het is een cliché, maar een daklek kun je beter voorkomen dan genezen.”

  Ga terug