Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Vacature Calculator / Projectbegeleider

  Wij zoeken of een calculator die de wil en potentie heeft om door te groeien naar projectbegeleider of een (aankomend) projectbegeleider.

  Uiteindelijk bekleed je de functie van projectbegeleider en bezoek en adviseer je  zakelijke klanten, brengt offertes uit en volgt deze op. Je bereidt de projecten voor en stuurt samen met onze bedrijfsleider de dakdekkers aan. Je zorgt voor begeleiding en oplevering van de projecten inclusief de nazorg. Je bent verantwoordelijk voor het traject van aanvraag tot oplevering. Daarnaast zijn veiligheid en kwaliteit speerpunten.

  Wij zoeken: Een energieke, klant en kwaliteitsgerichte calculator / projectbegeleider met commerciële vaardigheden die met beide voeten op de grond staat. Een verantwoordelijke persoonlijkheid die er samen met het uitvoeringsteam voor zorgt dat de uitvoering van de projecten zo optimaal mogelijk kan plaatsvinden. Je bent communicatief sterk, innovatief, proactief en accuraat. Je ziet het als een uitdaging onze organisatie nog verder mee te ontwikkelen.

  Wij vragen: HBO werk- en denkniveau. Een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur ervaring met daken. Affiniteit met automatisering is belangrijk omdat wij volledig digitaal werken.

  Wij bieden: een professionele en uitdagende organisatie met 35 collega’s.  Natuurlijk bieden wij ook een prima arbeidsvoorwaardenpakket met secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Ruim 70 jaar is Jacobs Dakbedekkingen reeds een begrip in Noord Limburg. Wij zijn hoofdzakelijk actief in het renoveren, repareren en  onderhouden van hellende en platte daken. Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf en werken regionaal. 

  Voor vragen over de vacature kun je  contact opnemen met Roel Jacobs, telefoon 0478 – 53 17 95 of mail naar roel@jacobsdak.nl

  Interesse? Dan ontvangen wij graag een korte motivatie en CV t.a.v. Roel Jacobs naar roel@jacobsdak.nl

  Ga terug