Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Tijd voor dakonderhoud

  Dakonderhoud is van groot belang om de conditie van het dak optimaal te houden. Het kan onverwachte verrassingen als lekkages, stormschades, verstoppingen van afvoeren en voortijdige renovatiewerkzaamheden voorkomen. Door de preventieve werking van het uitgevoerde onderhoud kan de levensduur van het dak aanzienlijk worden verlengd.

  Dakonderhoud

  Onderhoud aan daken is noodzakelijk om een duurzame waterdichtheid te kunnen garanderen.

  Wij voeren de onderhoudswerkzaamheden veelal uit aan de hand van een onderhoudsovereenkomst waarin beschreven staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd tegen een jaarlijkse vergoeding. Door het periodiek (jaarlijks) uit laten voeren van deze werkzaamheden koop je een extra zekerheid en ben je op de hoogte van de staat van het dak. Nu de bladeren bijna van de bomen zijn is het een goed moment om het onderhoud aan je dak te gaan plannen. 

  Door het uitvoeren van periodiek dakonderhoud is het toekomstig groot onderhoud of renovatie goed in kaart te brengen en daardoor ook te budgetteren. Hierdoor beschik je over een meer jaren onderhoudsplan en kom je als gebouweigenaar niet voor onverwacht hoge kosten te staan.

  Tips:

  • onderhoud uw dak periodiek (jaarlijks)
  • vraag naar de mogelijkheden bij ons

  Ga terug