Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Kies Techniek 2018

  Dit jaar bestaat de Stichting Kies Techniek 25 jaar en viert dit jaar haar jubileum. Op 10 maart wordt voor de 25e keer de jaarlijkse Bedrijvendag georganiseerd op het Raayland College in Venray. Tijdens deze dag kunnen basisschoolkinderen kennis maken met techniek.

  Stichting Kies Techniek Venray is opgericht om kinderen en jongeren enthousiast te maken voor techniek. “Je leest in alle kranten dat er een tekort is aan technische mensen op alle niveaus en dat is eigenlijk al heel lang zo. Wat we daarom proberen, is om kinderen zo vroeg mogelijk en op een leuke en interessante manier kennis te laten maken met techniek. We hopen dat ze daardoor getriggerd worden en uiteindelijk de technische kant op gaan.”

  Op 10 maart openen de deuren om 11.00 uur en kunnen de jeugdige bezoekers tot 16.00 uur deelnemen aan allerlei activiteiten die de bedrijven voor hen hebben bedacht. “Veel ouders denken dat ze in twee uurtjes wel klaar zijn, maar als de kinderen echt alle activiteiten willen doen zijn ze nagenoeg de hele dag onder de pannen”,

  Ook wij waren dit jaar weer aanwezig en maar liefst 115 kinderen hebben bij ons hun Kies Techniek Dakdekkersdiploma gehaald.

  Kies Techniek 2018-01 Kies Techniek 2018-02

  Kies Techniek 2018-03 Kies Techniek Diploma Dakdekker

  Ga terug