Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Jacobs Dakbedekkingen kandidaat VOP 2017

  Jacobs Dakbedekkingen in genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2017.

  Het thema voor 2017 is VAKMANSCHAP 2.0

  Dit thema pas bij Jacobs Dakbedekkingen vanuit de overtuiging dat een modern ambachtelijk bedrijf anders georganiseerd en aangestuurd dient te worden dan 20, 15 of zelfs 10 jaar geleden. Zo traditioneel als de bouwsector is, zo innovatief is Jacobs Dakbedekkingen de laatste jaren bezig haar processen verder te ontwikkelen, te optimaliseren en te automatiseren.
  Voor het verhelpen van lekkages en het jaarlijks onderhoud heeft Jacobs de afdeling Dakservice. Inmiddels werken hier 5 vakbekwame dakdekkers om de vaak complexe lekkagemeldingen op te lossen en het jaarlijks onderhoud van de vele honderden onderhoudscontracten uit te voeren.
  Sinds de opkomst van de zonne-energie heeft Jacobs de zonne-energie activiteiten vroegtijdig opgepakt en verwezenlijkt zij het om in een teruglopende bouweconomie circa 20% van hun jaaromzet te realiseren in zonne-energie systemen.
  Met het opzetten van Jacobs Eco Care speelt een weersafhankelijk bedrijf (hetgeen een dakbedekkingsbedrijf is) op een slimme wijze in op deze mindere weerperiodes. Jacobs Eco Care is een bedrijf gespecialiseerd in vuil- en waterafstotende nano coatings en warmte- en lichtreflecterende coatings en. Dit bedrijf is ontstaan vanuit de behoefte om in de magere winterperiode andere activiteiten uit te voeren dan daken te maken.

  Op donderdag 5 januari 2017 vindt de presentatie aan het Venrayse publiek plaats in de Schouwburg van Venray tijdens het jaarlijkse Nieuwjaarsevenement van ondernemend Venray.

  Ga terug