Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Actueel

  Subsidie voor dakisolatie bijna op

  RVO.nl verwacht dat het subsidiebudget energiebesparing eigen huis voor eigenaar-bewoners tussen 13 april en 26 april volledig is aangevraagd. We denken rond 26 april voldoende aanvragen voor de subsidie voor eigenaar-bewoners te ontvangen. Het beschikbare subsidiebedrag is dan volledig uitgeput. Eigenaar-bewoners kunnen nu nog wel een aanvraag indienen.

  Meer aanvragen dan budget

  RVO.nl laat meer aanvragen toe dan er aan subsidiebudget kan worden verstrekt. We houden er namelijk rekening mee dat er bij de behandeling ook nog subsidieaanvragen zullen afvallen. RVO.nl zal de exacte datum berichten wanneer aanvragen geen zin meer heeft.

  Behandeltermijn

  De wettelijke termijn om een besluit te nemen over een ingediende aanvraag bedraagt 13 weken. RVO.nl zet extra capaciteit in om de aanvragen te verwerken. Zo hopen wij aanvragers snel duidelijkheid te verschaffen. Wij geven uiterlijk eind juli uitsluitsel over aanvragen die in april ontvangen zijn. Heeft u al een aanvraag ingediend? Dan u kunt zelf bepalen of u de maatregelen al uitvoert of eerst wacht op de beschikking van de subsidie.

  Vereniging van Eigenaren

  Voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is er een apart subsidiebudget waar nog voldoende budget is.

  http://www.rvo.nl/actueel/nieuws/subsidie-energiebesparing-eigen-huis-rond-26-april-uitgeput 

  Bron: www.rvo.nl

  Ga terug