Wij zijn geopend tot 17.00 uur

Dakonderhoud

Dak APK als basis

Wanneer je gaat voor een onderhoudspakket van jouw dak door Jacobs Dakbedekkingen, ligt de Dak APK er altijd als basis. Net als jouw voertuigen, CV ketel, professioneel gereedschap of brandblusser verdient jouw dak een jaarlijkse controle. Dit zorgt er voor dat jouw dak in een top conditie kan blijven. Tijdens de dak APK controleren wij het dak. Tijdens de controle lopen we de vaker voorkomende kritische problemen na en bekijken hoe de dakbedekking er aan toe is. Zo weten we zeker wat er dient te gebeuren en brengen we dit voor jou in kaart.

neem nu contact op

Wat houdt een dak APK in?

Tijdens een dak APK inspecteren we de daken door middel van een visuele inspectie. Op basis van onze bevindingen ontvang je een verslag met daarin het advies voor de komende jaren. Indien gewenst krijg je ook een advies voor het dakonderhoud.

Meer weten over de Dak APK?

Heb jij interesse in een inspectie van het dak? Neem dan contact met ons op voor een dak APK.

Benieuwd naar het dak onderhoud?

Heb je nog vragen over het dak onderhoud van Jacobs Dakbedekkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft altijd maatwerk, vandaar dat we standaard starten met de Dak APK. Zo zorgen we er voor dat je krijgt wat je nodig hebt.

Klanten beoordelen ons met een:

7.9

162 beoordelingen

© 2024 Jacobs dakbedekkingen
Created by