• Dak- en wandsystemen

  Sandwich beplating wordt vaak voor zowel daken als wanden gebruikt vanwege de sterke mechanische en isolerende eigenschappen. Ze worden fabrieksmatig voorgefabriceerd en door ons snel en vakkundig geplaatst. De deklagen van de sandwichplaten zijn verkrijgbaar in vele gewenste (RAL)-kleuren en uitvoeringen.

  Dak en wand en sandwich beplating 
  Dakbeplating is er in veel uitvoeringen al dan niet geisoleerd. Deze waterdichte afwerking kan ook onderdeel uitmaken van de draagconstructie van het dak. Daarnaast kunnen geperforeerde stalen dakplaten in combinatie met isolatie een gunstig akoestisch binnen klimaat realiseren. Ook gevelbeplating is te verkrijgen in diverse profileringen en kleuren. Deze kan enkelwandig of met een al dan niet geisoleerde doosconstructie gemonteerd worden. Gevelbeplating kan zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden.

  Maatwerk uit eigen zetterij
  In onze eigen zetterij maken we profielen en zetstukken voor gevels en daken op de door u gewenste maat. Hiervoor hebben we een ruim assortiment plaatmateriaal in diverse kleuren en afwerking op voorraad. Zowel bedrijven als particulieren kunnen eenvoudig bestellingen doorgeven waarna wij deze produceren en klaarleggen voor montage. Uiteraard zouden wij die montage desgewenst ook voor u uit kunnen voeren.

  Naast dak en wand beplating kunt u bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook terecht voor alle andere soorten dakbedekkingen voor hellende en platte daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters, dakonderhoud, dakveiligheid tijdelijk of permanent, duurzame daken, recycling, ir dakscan en groene daken. Tevens kunt u voor aankoop en verhuur bij onze dakwinkel en Webshop terecht.