Wij zijn morgen om 8.00 uur weer geopend

Jouw zakelijke dakdekker in de regio

Daken voor zorginstellingen

Jacobs Dakbedekkingen zorgt voor de beste dakbedekking bij jouw zorginstelling. Bij Jacobs Dakbedekkingen denken we altijd aan een duurzame oplossing. Tijdens de voorbereiding en het verrichten van de dakwerkzaamheden houden we uiteraard rekening met de zorgmedewerkers, patiënten en bezoekers. We proberen de overlast zo veel mogelijk beperkt te houden. We werken met materialen van de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat afvalstromen goed worden gescheiden. Doordat we hier bewust mee bezig zijn, ontzien we het milieu en besparen we op energie.
Als zakelijke klant heb je mogelijk een fiscaal voordeel door het DUBOkeur® (een keurmerk voor duurzaam bouwen). Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

maak nu een afspraak

Wij zijn gespecialiseerd in

Een hellend of schuin dak vraagt vakkundigheid over verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering. We werken met verschillende soorten dakbedekking zoals dakpannen, sandwich platen, shingles, zink, koper en leien. In onze showroom hebben we alle kleuren, maten en soorten opgesteld. 

Bij platte daken heb je de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Icopal Universal® is de meest gebruikte dakbedekking. Het voordeel van Icopal Universal® is dat het uitermate sterk, flexibel en duurzaam is. Het heeft een lange levensduur en het materiaal kan gerecycled worden. Daarnaast maken we gebruik van APP- of SBS-dakbedekking. 

Bij Jacobs Dakbedekkingen staan we vooraan als het gaat over het meedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen. We scheiden afvalstromen en bieden deze separaat aan bij afvalverwerkers. We recyclen zo veel mogelijk duurzame restmaterialen, zoals Icopal Universal®.

Benieuwd naar de subsidiemogelijkheden voor jouw dak? Informeer naar de mogelijkheden via info@jacobsdak.nl.

Veiligheid op hoogte is voor iedereen die werkzaamheden op het dak verricht uiterst noodzakelijk. Denk hierbij aan installateurs, schilders, schoonmakers, bliksembeveiligers en dakdekkers. Jacobs Dakbedekkingen kan voorzien in valbeveiligingssystemen en veiligheid op hoogte.

Beveiliging op het dak

Valbeveiligingssystemen zijn er in verschillende soorten, maten en merken. Wij helpen je graag om de juiste beveiliging op hoogte te realiseren. We starten met een risico inventarisatie van de huidige situatie en geven je daarna een passend advies op maat. Omdat we werken met vooraanstaande partijen kunnen we maatwerk leveren. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten zodat je gegarandeerd bent van de beste kwaliteit op hoogte.

Risico, inventarisatie en evaluatie

Bij Jacobs Dakbedekkingen werken we bij dakveiligheid middels de werkwijze “Risico, inventarisatie & evaluatie”, een plicht en verantwoordelijkheid vanuit de Arbowet om veilig Arbobeleid te voeren. Middels deze werkwijze brengen we de risico’s in kaart die zich voordoen bij werkzaamheden op- of aan daken van projecten. De maatregelen voor een zo veilig mogelijke werksituatie worden uitgewerkt in een dakveiligheidsplan.

Arbeidsveiligheid op hoogte

Werk je op daken, langs gevels of op hoge constructies? Bij Jacobs Dakbedekkingen zorgen wij voor optimale bescherming, veiligheid en werkcomfort.

Landelijke service dekking

Jacobs Dakbedekkingen is 1 van de 14 Toplevel dakspecialisten in Nederland. Onze gecertificeerde vakmensen zijn de beste in de regio. We bundelen onze krachten om de snelste en beste service te bieden. Dit alles met de beste daksystemen, voor en gunstige prijs. Samen tillen we dakonderhoud naar een hoger niveau. We zijn VCA gecertificeerd en beheren de kwaliteit volgens het KOMO Proces certificaat (BRL 4702).

Wij zijn de zakelijke dakdekker, ook voor jouw project

Bij Jacobs Dakbedekkingen kan je terecht voor platte daken, hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. We hebben kwaliteit én duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de producten en diensten die we aanbieden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met jouw vraag, zodat we je verder kunnen helpen in een afspraak of offerte.

Klanten beoordelen ons met een:

7.9

162 beoordelingen

© 2024 Jacobs dakbedekkingen
Created by