Wij zijn vanaf 8.00 uur geopend

Jouw dakdekker in de regio

Hellende daken

Jacobs Dakbedekkingen beschikt over meer dan 75 jaar ervaring aan daken. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Onze dakspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in de dakenbranche door het volgen van cursussen en opleidingen. We denken tevens altijd mee aan een duurzame oplossing. We werken met materialen van de beste kwaliteit en zorgen ervoor dat afvalstromen goed worden gescheiden. Doordat we hier bewust mee bezig zijn, ontzien we het milieu en besparen we op energie.

maak nu een afspraak

Specialist in renovatie van hellende daken

Dak renovatie

Een hellend of schuin dak vraagt vakkundigheid over verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering. Jacobs Dakbedekkingen is gespecialiseerd in het renoveren van hellende daken. Een dakrenovatie kan nodig zijn bij verschillende gebreken, schade of bereiken van de levensduur. Voordat we starten met renoveren, onderzoeken we eerst wat de beste aanpak voor jouw dak is. Daarnaast werken we met verschillende soorten dakbedekking en is er keuze uit diverse soorten, kleuren en maten.

De mogelijkheden van dakisolatie bij hellende daken

Isoleren

Bij Jacobs Dakbedekkingen hebben we de kennis én vaardigheden in huis om dakisolatie aan te brengen bij nieuwbouw, renovatie en eerder geïsoleerde daken. Bij isolatie zijn er ook mogelijkheden voor subsidiëring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij informeren je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kwaliteit en veiligheid bij dakbedekkingen

Kwaliteit en veiligheid vinden wij erg belangrijk. Wij werken volgens twee belangrijke kwaliteitscertificaten:

  • Komo Proces Dakdekken Hellende Daken volgens BRL 1513
  • Komo Procescertificaat dakbedekkingconstructies in bitumen of kunststof volgens BRL 4702

Onze vakspecialisten beschikken daarnaast allemaal over een VCA certificering en voldoen aan alle wetgeving op het gebied van veiligheid.

Controle en onderhoud aan je dak laten uitvoeren?

Bij Jacobs Dakbedekkingen kan je terecht voor platte daken, hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Bij Jacobs Dakbedekkingen hebben we kwaliteit én duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de producten en diensten die we aanbieden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een mailtje met jouw vraag, zodat we je verder kunnen helpen in een afspraak of offerte.

Klanten beoordelen ons met een:

7.9

162 beoordelingen

© 2024 Jacobs dakbedekkingen
Created by