Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Waarom is dakisolatie belangrijk?

  Warmte stijgt op en daarmee is het dak de belangrijkste plek om isolatie toe te passen. Isolatie zorgt ervoor dat warmte en kou zo lang mogelijk van elkaar blijven gescheiden. In de winter houdt u de warmte vast en in de zomer blijft de warmte langer buiten. Door het dak te isoleren neemt uw leefcomfort toe en nemen de kosten voor verwarming en stoomverbruik af. 

  Vooronderzoek

  Ieder dak vraagt een andere aanpak. Bij Jacobs Dakbedekkingen vinden wij het van groot belang om vóór het aanbrengen van isolatie de situatie en mogelijkheden te onderzoeken. Hiermee voorkomt u naderhand problemen en is het effect van de isolatie het grootst.

  De mogelijkheden van dakisolatie

  Wij bieden veel verschillende mogelijkheden voor het aanbrengen van isolatie aan. Dit geldt voor zowel platte als hellende daken. De isolatiematerialen die we het meeste gebruiken zijn:

  • PIR
  • Steenwol
  • Glaswol (spijkerflensdekens)
  • EPS (tempex)
  • Vlas

  Wij hebben de kennis en vaardigheid in huis om dakisolatie aan te brengen bij nieuwbouw, renovatie en eerder geïsoleerde daken. Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

  Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden.