Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Dakveiligheid

  Wij houden u graag op de hoogte als het gaat over valbeveiliging. Veiligheid op hoogte is voor iedereen die kortstondig of langdurig werkzaamheden verricht op het dak zoals installateurs, schilders, schoonmakers, bliksembeveiligers en dakdekkers. Deze valbeveiliging kan van tijdelijke of permanente aard zijn al naar gelang de situatie.

  Welke beveiliging op het dak

  Val beveiligingssystemen zijn er in vele soorten en merken. Welke beveiliging het beste bij de omstandigheden past is per object verschillend. Het begint doorgaans met een inventarisatie (RI&E) van de situatie waaruit een plan van aanpak volgt met daarin welke systemen bij welk gebruik. Wij hebben als onafhankelijke partij de mogelijkheid de verschillende systemen te combineren en toe te passen.

  Maatwerk in dakbeveiliging

  Elk project vraagt maatwerk als het gaat om de toepassing. Wij werken met vooraanstaande partijen op dit gebied en kunnen daarnaast maatwerk oplossingen aanbieden. Zo hebben we als voorbeeld een zeer praktische oplossing bedacht waarmee lichtstraten val veilig gemaakt kunnen worden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van XS Platforms beveiliging systemen. Hiermee bent u gegarandeerd verzekerd van kwaliteit op eenzame hoogte.

  Naast dakveiligheid en tijdelijke of permanente valbeveiliging kunt u bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook terecht voor alle andere soorten dakbedekkingen voor hellende en platte daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters en dakonderhoud.