• Dakwinkel showroom

  Welke mogelijkheden er zijn bij het dak van uw nieuwbouw of verbouw kunt u allemaal zien in onze showroom. Wij hebben alle soorten dakmateriaal onder 1 dak en heten wij u van harte welkom voor informatie en advies aan de hand van voorbeelden van o.a. dakkapellen, dakvensters, dakpannen, dak- en gevelbekleding, zinken goten, afvoerbuizen en ook welke mogelijkheden er zijn om dakranden en boeiboorden af te werken.

  Showroom voorbeeld dakmateriaal en daken

  Om tot een juiste keuze te komen welke dakpan, dakvenster, dakgoot of ander dakmateriaal het beste past binnen uw wensen hebben wij een uitgebreide showroom waar alle mogelijke materialen en voorbeelden voor handen zijn zoals dakisolatie, dakpannen, dakbedekking, lichtkoepels, dakvensters, doorvoerpannen, goten, boeiboord, dakrand afwerkingen en meer. Samen met u nemen wij uw plannen door en kunnen u daarvan een vrijblijvende offerte maken.

  Voorbeelden dakbedekkingen

  Op ons buitenterrein staat een uitgebreid assortiment dakpannen opgesteld met de verschillende aansluitingen, afwerkingen, boeiboorden en daglicht toepassingen. Ook kunt u inspiratie opdoen voor platte daken met verschillende afwerkingen, dakranden, zetwerk in zink en koper, maar ook aanvullingen als een groendak of dakterras.

  Als u plannen heeft om onze showroom te bezoeken maak dan van te voren even een afspraak op 0478-531795 of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij helpen uw graag met een advies en kunnen onder het genot van een kopje koffie uw wensen bespreken.

  Daarnaast kunnen particulieren en bedrijven bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum terecht voor alle soorten daglicht toepassingen zoals dakvensters, lichtstraten en lichtkoepels, dakbedekkingen bij platte en hellende daken, dakonderhoud, tijdelijke of permanente dakbeveiliging, ir dakscan, recycling en groene daken alsook verkoop en verhuur vanuit onze dakwinkel en Webshop.