• Zetterij

  In de zetterij van Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum maken we profielen en zetstukken op maat in zink, koper, metaal en RVS voor de afwerking van wanden en of daken. Wij leveren zetwerk aan zowel particulieren als bedrijven in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg).

  Zetwerk in zink en koper

  Voor onderhoudsarm zetwerk hebben wij een breed assortiment plaatmateriaal op voorraad in diverse afwerkingen en kleuren. De levertijd is in overleg en kan afgehaald of bezorgt worden. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij de montage.

  Bezorging in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg)

  Wij leveren niet alleen zetwerk, wij kunnen dat ook voor u berzorgen. Daarnaast zou u het plaatsen ook kunnen toevertrouwen aan onze vakmensen. Bel voor meer informatie Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum op 0478-531795.

  Natuurlijk kunnen particulieren en bedrijven bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook terecht voor alle soorten daglicht toepassingen zoals dakvensters, lichtstraten en lichtkoepels, dakbedekkingen bij platte en hellende daken, dakonderhoud, tijdelijke of permanente dakbeveiliging, ir dakscan, recycling en groene daken alsook verkoop en verhuur vanuit onze dakwinkel en Webshop.