Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Een veelzijdige dakservice

  De dakservice van Jacobs Dakbedekkingen bestaat uit drie onderdelen: dakonderhoud, dakreparatie en dakinspectie.

  • Met ons dakonderhoud zorgt u ervoor dat uw dak in een goede conditie blijft. Door regelmatig de nodige werkzaamheden aan uw dak uit te voeren, voorkomt u vervelende situaties en grote herstelactiviteiten.
  • De dakreparatie richt zich op het doen van herstelwerkzaamheden aan daken of het repareren van daken in noodsituaties.
  • Met onze dakinspectie onderzoeken onze specialisten uw dak en analyseren ze de situatie. Hiermee voorkomt u lekkages of stormschade.

  Met onze jaarlijkse DAK-APK verlegt u de levensduur van uw dak. Indien u meerderen panden of daken heeft, dan stellen wij graag een onderhoudsplan voor u samen. U krijgt in één overzicht inzicht in de status van uw daken en de te verwachten (onderhouds)kosten.

  Verleng de levensduur van uw dak

  Door regelmatig dakonderhoud verlengt u de levensduur van uw dak. Wij bieden een onderhoudscontract aan waarmee u op de hoogte blijft van de status van uw dak. Onze dakspecialisten voeren dan (half) jaarlijks kleine onderhoudswerkzaamheden uit, reinigen het dak en geven u advies over het verlengen van de levensduur van uw dak. Wij verzorgen het onderhoud van uw dak snel en vakkundig.  

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

  Al jarenlang biedt Jacobs Dakbedekkingen specialistische kennis en oplossingen voor elke uitdaging. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of een offerte.

  Noodnummer

  Wij zijn bereikbaar voor noodgevallen op het dak. Indien een noodgeval plaatsvindt kunt u telefonisch contact opnemen via 0478-531795. Als u een onderhoudsovereenkomst met ons heeft kan dit ook in weekenden en tijdens vakanties.
  Een overeenkomst voor deze noodgevallen buiten onze werktijden heeft u al vanaf 1,50 euro per week. Meer informatie hierover kunt u bij onze medewerkers van de Dakservice vragen.