• XSPlatforms

  Partners voor arbeidsveiligheid op hoogte

  Jacobs Dakbedekkingen werkt op het gebied van dak veiligheid uitsluitend met kwaliteit producten. Het is daarom prettig dat de producten en diensten van XSPlatforms ons op het gebied van dak veiligheid een compleet pakket biedt.

  Totaaloplossingen voor valbeveiliging en arbeidsveiligheid op hoogte

  Werkt u op daken, langs gevels, of op hoge constructies? Zorg dan voor optimale bescherming en werkcomfort met de systemen van XSPlatforms. Al ruim vijftien jaar ontwikkelt XSPlatforms baanbrekende oplossingen voor arbeidsveiligheid op hoogte: van concept en design, over productie en montage, tot inspectie en beheer. Het totaalpakket overtreft de internationale normen voor arbeidsveiligheid.

  Dakbeveiliging en arbeidsveiligheid op wereldschaal

  XSPlatforms is een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Nederland. Samen met diverse partners zijn ze actief in 22 landen, verspreid over de wereld: in West-Europa, Azië, het Midden-Oosten en Noord-Amerika. Zo bedienen ze een afzetmarkt voor arbeidsveiligheid die de vier windstreken bestrijkt. In de vestigingen trainen ze gebruikers de producten optimaal te gebruiken. Ze leveren deskundig bedrijfsadvies over arbeidsveiligheid op hoogte. Hoe? Door eerst alle risico’s voor een onderneming te inventariseren – zodat er niets over het hoofd wordt gezien. En door een oplossing op maat uit te werken.

  Testen valbeveiliging en arbeidsveiligheid op maat

  XSPlatforms biedt oplossingen op maat. Want complexe problemen vragen om baanbrekende systemen. Een uitdaging die ze voor 100% aangaan, elke dag opnieuw. Met grote aandacht voor veiligheid, gebruiksgemak, kwaliteit en design. Als uitgangspunt nemen ze de vragen en ervaringen uit de praktijk. Want alleen zo garanderen ze optimaal werkcomfort.

  Behalve valbeveiliging en dakveiligheid kunnen particulieren en bedrijven bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook terecht voor alle soorten daglicht toepassingen zoals dakvensters, lichtstraten en lichtkoepels, dakbedekkingen bij platte en hellende daken, dakonderhoud, tijdelijke of permanente dakbeveiliging, ir dakscan, duurzame daken, recycling en groene daken alsook verkoop en verhuur vanuit onze dakwinkel en Webshop.