• BASkapel

  Heeft u behoefte aan meer ruimte, maar past een dakkapel niet binnen de mogelijkheden, dan bieden wij u een oplossing aan in de BASkapel. De BASkapel is HET alternatief voor de dakkapel! Met De BASkapel wordt in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst behaald als met een dakkapel.
  Bij een dakkapel wordt de meeste ruimte in de ruimte boven u gewonnen. Ruimte die u dus niet gebruikt. Door de schuine ligging van de VELUX® dakramen in De BASkapel is de lichtinval echter vele malen groter dan bij een traditionele dakkapel.

  De BASkapel wordt, buiten de VELUX® dakvensters, geheel voor u op maat worden gemaakt.  Wij maken van een dakraam een super alternatief voor de dakkapel waarbij u in de meeste gevallen evenveel ruimtewinst behaald, maar de licht inval sensationeel veel groter is! Omdat wij VELUX dakramen gebruiken kunt u in dit alternatief voor de dakkapel alle mogelijkheden van VELUX raamdecoratie en zonwering toepassen. Een product met ongekende mogelijkheden dus.

  De BASkapel wordt geheel prefab op maat gemaakt, zodat plaatsing in 1 dag makkelijk kan. Geen verbouwing van een week dus maar aan het eind van de dag is uw huis uitgebreid met de schitterende BASkapel.

  De Baskapel
  De BASkapel is een uniek product met een strakke uitstraling en een verbluffend resultaat.
  Sinds 1 oktober 2010 de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen is veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan om 60 cm uit het dakvlak te verrijzen met bouwsels. Met de BASkapel haalt u de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimtewinst van een dakkapel. 

  De BASkapel Serre
  Een BASkapel met ook nog eens VELUX vensters aan de bovenzijde! De ruimtewinst is even groot als bij een BASkapel Original echter de licht inval is nog veel groter! Volledig uitgevoerd in aluminium aan de buitenzijde.

  Kiezen voor een BASkapel kunt u om verschillende redenen doen.

  De BASkapel is in de meeste gevallen vergunningsvrij, ook op de voorzijde van de woning. U dient er echter rekening mee te houden dat uw gemeente wellicht beperkingen heeft opgelegd bij het plaatsen van dakramen aan de voorzijde van uw woning. Wij raden u dan ook aan dit vooraf te checken. Valt de plaatsing van dakvensters of van de BASkapel gewoon onder de wet WABO, dan zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

  Omdat de vensters in de BASkapel altijd nog schuin liggen heeft u een veel mooiere lichtinval dan bij een traditionele dakkapel waarbij de vensters vertikaal zijn geplaatst.

  De BASkapel kan in vele maten worden uitgevoerd. De maat is afhankelijk van de keuze van de VELUXdakvensters welke in de BASkapel door u worden gekozen.

  De BASkapel is minimaal uitgevoerd met HR++ glas. Daarnaast is natuurlijk ook een upgrade mogelijk in diverse andere beglazingen zoals: zelfreinigend glas, veiligheidsglas, extra isolerend glas of extra geluidsreducerend glas.

  De BASkapel heeft een hoge isolatiewaarde van maar liefst Rc 4. Dit tezamen met het toegepaste HR++ glas geeft dus een zeer goed produkt.

  Omdat in De BASkapel VELUX dakvensters worden toegepast is het mogelijk alle beschikbare VELUXraamdecoratie, zonwerings en insectenwerings producten toe te passen. Al deze producten onderscheiden zich vanwege de kwaliteit en diversiteit!

  De Baskapel kan worden geleverd met de Mini Rooftop, de onzichtbare airco voor de BASkapel en dakkapel! Wij leveren de Mini Rooftop natuurlijk indien gewenst bij een nieuwe BASkapel of dakkapel maar hij kan ook op reeds bestaande kapellen geplaatst worden. Vanwege de beperkte grootte is de Mini Rooftop nauwelijks of niet zichtbaar aan de buitenzijde.

  Meer informatie vindt u op de website van BASkapel.