Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Meer woonruimte met een dakkapel

  Met een dakkapel vergroot u de woonruimte van uw huis. U maakt van een onhandige en donkere ruimte in één klap een comfortabele leefruimte met voldoende daglicht. Voor elk type hellend dak en huis is Jacobs Dakbedekkingen in staat om een fraaie dakkapel te plaatsen.

  ­­Een dakkapel in één dag

  Een prefab dakkapel is een dakkapel die we in één dag plaatsen. Alle onderdelen van de dakkapel worden vooraf in de fabriek gemaakt. De prefab dakkapellen die wij plaatsen hebben veel voordelen:

  • Ze zijn in vele maten, kleuren en kozijnindelingen leverbaar;
  • Ze worden kant en klaar aangeleverd, waardoor montage en afwerking in één dag plaatsvindt;
  • De buitenafwerking is duurzaam en onderhoudsvriendelijk;
  • Het is mogelijk om rolluiken en zonnescreens in te bouwen;
  • Ze zijn optimaal geïsoleerd door de sandwichkonstruktie;
  • Er zit standaard vijftien jaar garantie op.

  Wij leveren uiteraard ook maatwerk

  Wanneer een prefab dakkapel niet binnen uw wensen valt, dan maken we graag een dakkapel op maat. U kunt de dakkapel volledig naar eigen smaak laten maken: we kunnen elke gewenste vorm, maatvoering, afwerking of dakbedekking in de dakkapel verwerken.

  Bezoek de showroom

  In onze showroom*, gelegen in Wanssum, kunt u inspiratie opdoen. U vindt hier veel verschillende voorbeelden en uitvoeringen van dakkapellen. Wij geven u graag advies en stellen na een bezoek aan uw huis vrijblijvend een offerte op. (* bezoek van onze showroom alleen op afspraak)

  Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden.

  Specialist in dakramen

  Jacobs Dakbedekkingen verkoopt en monteert dakramen van de beste kwaliteit. Een dakraam, ook wel een dakvenster genoemd, maakt van een donkere zolderverdieping in één dag een open werkruimte of slaapkamer. Voor onze vakmensen is het plaatsen van een dakraam vaak een relatief eenvoudige klus. Wij werken altijd volgens de laatste voorschriften en bovendien krijgt u garantie op de montage. Indien u het dakvenster liever zelf plaatst, adviseren wij u hier graag in!

  De Velux dakraam

  Wij leveren dakvensters van de bekende Deense fabrikant Velux. De dakraam van Velux kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen, types en kleuren en kunnen op zowel hellende als platte daken worden gemonteerd. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

  Bezoek onze showroom

  In onze showroom* laten we u graag de verschillende soorten dakramen van Velux zien. Hier vindt u ook de diverse accessoires die mogelijk zijn bij het plaatsen van een dakvenster. Denk aan zonnescreens, elektrische bediening en gordijnen die verduisteren. U bent van harte welkom! (* bezoek showroom alleen op afspraak).

  Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden. Bezoek onze showroom en doe inspiratie op!