Lekkage, onderhoud of schade melden
 • De dakdekker in uw regio

  Bij Jacobs Dakbedekkingen beschikken we over een ruime ervaring aan werkzaamheden aan daken. Onze vakmensen hebben ieder hun eigen specialisme en zijn dagelijks bezig met uiteenlopende projecten in de regio Noord-Limburg: Venray, Horst, Venlo en Bergen. Door het volgen van cursussen en opleidingen zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken in onze sector.

  Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel

  In onze werkzaamheden denken wij altijd aan een duurzame oplossing. We werken met materialen van de beste kwaliteit en zorgen dat afvalstromen goed worden gescheiden. Door hier voortdurend bewust mee bezig te zijn, ontzien we het milieu en besparen we op energie.  

  Kwaliteit en veiligheid bij dakbedekkingen

  In onze dienstverlening vinden wij kwaliteit en veiligheid erg belangrijk. We werken volgens twee belangrijke kwaliteitscertificaten:

  • Komo Procescertficaat Dakdekken Hellende Daken volgens BRL 1513
  • Komo Procescertificaat dakbedekkingconstructies in bitumen of kunststof volgens BRL 4702

  Onze medewerkers beschikken daarnaast allemaal over het VCA certificaat. Het certificaat geeft aan dat we en weten hoe we op een veilige manier moeten werken, zonder onszelf en de omgeving in gevaar te brengen.

  Bezoek onze showroom

  In onze showroom* in Wanssum kunt u inspiratie opdoen over alles met betrekking tot dakbedekking. Wij adviseren u graag en stellen indien gewenst vrijblijvend een offerte op. Op onze website vindt u een actueel overzicht van onze openingstijden. (bezoek showroom alleen op afspraak).

  Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden.