• Specialist in dakramen

  Jacobs Dakbedekkingen verkoopt en monteert dakramen van de beste kwaliteit. Een dakraam, ook wel een dakvenster genoemd, maakt van een donkere zolderverdieping in één dag een open werkruimte of slaapkamer. Voor onze vakmensen is het plaatsen van een dakraam vaak een relatief eenvoudige klus. Wij werken altijd volgens de laatste voorschriften en bovendien krijgt u garantie op de montage. Indien u het dakvenster liever zelf plaatst, adviseren wij u hier graag in!

  De Velux dakraam

  Wij leveren dakvensters van de bekende Deense fabrikant Velux. De dakraam van Velux kan volledig naar uw wensen worden ingericht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen, types en kleuren en kunnen op zowel hellende als platte daken worden gemonteerd. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

  Bezoek onze showroom

  In onze showroom* laten we u graag de verschillende soorten dakramen van Velux zien. Hier vindt u ook de diverse accessoires die mogelijk zijn bij het plaatsen van een dakvenster. Denk aan zonnescreens, elektrische bediening en gordijnen die verduisteren. U bent van harte welkom! (* bezoek showroom alleen op afspraak).

  Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden. Bezoek onze showroom en doe inspiratie op!