• Dakgootbescherming: voorkom een vervuilde en verstopte dakgoot

    Een vervuilde en verstopte dakgoot heeft een aantal vervelende gevolgen. Regenpijpen gaan lekken en barsten en als water zich in muren nestelt ontstaat er schimmelvorming. De dakgootbescherming van Jacobs Dakbedekking zorgt ervoor dat uw dakgoten schoon blijven en het water eenvoudig naar het riool stroomt. Daarnaast is onze dakgootbescherming onderhoudsarm en heeft het een lange levensduur. Met de keuze voor dakgootbescherming kiest u ook voor veiligheid: u hoeft niet meer met een trap uw dakgoot op een gevaarlijke manier schoon te maken.

    Onze dakgootbescherming is van topkwaliteit

    Onze dakgootbescherming is gemaakt van stevig aluminium en kunnen we zowel op bestaande als nieuwe dakgoten monteren. Door de unieke vormgeving van de dakgootbescherming komt er alleen hemelwater in de dakgoot terecht. Vuil, zoals takjes en bladeren, spoelen over de rand van de dakgoot weg.

    Op onze dakgootbescherming zit vijf jaar garantie. Na een aanvraag leveren en monteren wij het snel. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Op www.dakgootpreventie.nl vindt u meer informatie over dakgootpreventie. 

    Bij Jacobs Dakbedekkingen kunt u terecht voor alle soorten dakbedekking voor platte daken en hellende daken, daglicht toepassingen, dakonderhoud en dakveiligheid. Wij hebben kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat is terug te zien in de producten en diensten die wij aanbieden. Bezoek onze showroom en doe inspiratie op!