• Duurzame daken dakscan

  Wanneer laat u een dakscan maken

  • U bent van plan een woonhuis of bedrijfspand te kopen en wenst te weten of er thermische lekken in het dak zitten
  • U bent op zoek naar een oplossing voor een lekkage in uw dak.
  • U wilt besparen op uw energierekening en zoekt naar mogelijkheden om dat te realiseren

  Isolatie lek

  Een slecht geïsoleerd dak of dakonderdeel straalt meer warmte uit dan een goed geïsoleerd dak of dakonderdeel. Om dit energieverlies zichtbaar te maken, maken we gebruik van dakthermografie: een innovatieve techniek waarmee temperatuurverschillen door middel van een infra rood camera (I.R.) gemeten kunnen worden. Een dakscan is een prachtig middel om gebouweigenaren en bewoners bewust te maken van de energieverliezen in het dak. Met deze techniek kunnen we goed laten zien wat er mis is op een dak. Maar onze dakscan gaat verder dan bewustwording alleen. Op basis van de beelden kunnen we u ook uitstekend een advies geven en vervolgstappen nemen. Onze dakscan is echt bedoeld om energiebesparing handen en voeten te geven.’ Een duurzaam dak begint bij een goed en droog dak.

  Dak lekkage

  Een dak lekkage zorgt voor temperatuursverschillen onder de dakhuid. Om deze verschillen zichtbaar te maken, maken we gebruik van dakthermografie: een innovatieve techniek waarmee temperatuurverschillen door middel van een infra rood camera (I.R.) gemeten kunnen worden. Door deze temperatuurverschillen kunnen we herleiden waar de oorzaak van een lekkage zit. Dit voorkomt onnodig zoeken en openmaken van daken om de oorzaak te achterhalen. Zodra wij een dakscan van uw dak komen maken, onderzoeken en inspecteren wij uw dak, leggen de kritieke punten vast en u ontvangt een rapportage met aanbevelingen van ons om de problemen te verhelpen.

  Niet alleen voor een infra rood dakscan kunnen particulieren en bedrijven bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum terecht. Wij leveren ook alle soorten daglicht toepassingen zoals dakvensters, lichtstraten en lichtkoepels, dakbedekkingen bij platte en hellende daken, dakonderhoud en tijdelijke of permanente dakbeveiliging.