• Duurzame daken

  Ons land telt meer dan 500 miljoen vierkante meter dakoppervlak. Een gigantische basis voor het ontwikkelen van oplossingen voor onze klimaatcrisis zoals met duurzame daken . Daken kunnen een substantiële bijdrage leveren aan het oplossen van klimaatvraagstukken. Ook zijn de oppervlakten te benutten voor het opwekken van alternatieve energie. We spreken dan ook van “zwart gras”, als metafoor voor de potentie aan duurzame daktoepassingen.

  Recycling

  Jacobs Dakbedekkingen staat vooraan als het gaat om meedenken en ontwikkelen van innovatieve oplossingen. Reeds jarenlang scheiden wij onze afvalstromen en bieden deze separaat aan bij de afvalverwerkers zodat zoveel mogelijk materialen kunnen worden gerecycled.

  Groene daken

  Fijn stof binden met groendaken; energie opwekken met geïntegreerde PV panelen, maar ook NOx en CO2 afvangen in coatings en toplagen, is hedendaagse techniek die wij binnen ons handbereik hebben. Hiermee onderscheiden wij ons als bedrijf; onze klant plukt hiervan de vruchten. Maatschappelijk verantwoord noemen wij dat.

  Energie subsidie regio Venray, Horst, Venlo, Bergen (Limburg)

  Duurzame toepassingen op daken zijn in deze regio minder bekend en worden daardoor minder toegepast dan bijvoorbeeld in de randstad. Om dit te stimuleren verstrekt de overheid regelmatig subsidie op duurzame toepassingen zoals zonnepanelen, zonneboilers, isolatiemateriaal e.d.. Wanneer u  in de regio Venray, Horst, Venlo of Bergen (Limburg) graag meer informatie of advies rondom dit onderwerp zou willen krijgen neem dan gerust contact op met Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum.

  Jacobs Dakbedekkingen werkt naast duurzame daken, zonnepanelen, recycling, IR dakscan en groene daken ook met alle soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken, tijdelijke of permanente dakveiligheid, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters en dakonderhoud.