Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Hellende daken

  Een hellend of schuin dak vraagt vakkundigheid over verwerkingsvoorschriften, kwaliteitseisen en verankering. Bij Jacobs Dakbedekkingen is deze vakkundigheid in ruime mate aanwezig. Bij ons kunt u ook ideeën opdoen van de verschillende soorten dakbedekking zoals dakpannen, sandwich platen, shingles, zink, koper of leien. Wij hebben speciaal voor u alle soorten, kleuren, types en maten uitgestald in onze showroom. Daar kunt u tevens inspiratie opdoen voor de uitvoering van een dakkapel, dakvensters, dakrand of boeiboord en de hemelwaterafvoer.

  Dakpannen

  De meest toegepaste dakbedekking voor een hellend dak zijn dakpannen. Er zijn keramische (klei) en beton dakpannen beide in veel verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Voor elke dakvorm is er wel een geschikt model of type in de handel te krijgen. Het verschil zit vaak ook in de kwaliteit/prijs verhouding, zo is een betonpan doorgaans goedkoper en gaat een keramische pan een leven lang mee met behoud z`n natuurlijke uitstraling.

  Sandwich platen

  Snel en goedkoop het dak van een schuur of loods dichtleggen kan eenvoudig met geisoleerde sandwichpanelen. De overspanning, isolatiewaarde en afwerking zijn van belang voor het maken van een keuze. Wij kunnen u daarbij uitstekend begeleiden.

  Shingles

  In veel opzichten denkt men bij shingles aan leien, alleen zijn shingles gemaakt van bitumen. Shingels zijn snel te monteren, voordelig en in veel kleuren leverbaar. Daardoor zijn ze uitermate geschikt voor schuurtjes, tuinhuisjes en dierenhokken.

  Verder kunt u ook voor leien, zink, koper, golfplaten of stalen dakpan profielplaten kiezen als dakbedekking van uw schuin dak. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze showroom waar u een goed beeld krijgt van de verschillende materialen en toepassingen en u vrijblijvend kunnen adviseren.

  Behalve voor dakbedekking van hellende daken kunnen particulieren en bedrijven ook bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum terecht voor dakbedekkingen van platte daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters, dakonderhoud en tijdelijke of permanente dakbeveiliging.