Wij zijn vanaf 8.00 uur geopend

Gerton Claassen mede-eigenaar van Jacobs Dakbedekkingen

Met ingang van dit jaar is Gerton Claassen, samen met Roel Jacobs, mede-eigenaar van Jacobs Dakbedekkingen in Wanssum. Een bijzondere stap voor het bedrijf omdat het al ruim 75 jaar uitsluitend wordt gerund door de familie Jacobs. De toevoeging van Claassen, die er overigens al sinds 2019 bedrijfsleider is, schept ruimte voor verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. 

Met ruim 25 jaar ervaring in het dakdekkersvak is Gerton goed voorbereid op zijn nieuwe taak. Hij bracht al veel ervaring mee uit zijn vorige functies bij meerdere dakdekkersbedrijven en werkte in meerdere regio’s van het land. De terugkeer naar Limburg doet hem goed. “Deze regio heeft zoveel moois te bieden. De ondernemers die ik ontmoet in het netwerk zijn ontzettend ambitieus. Dat biedt mogelijkheden voor mooie samenwerkingen. De sfeer is informeel en dat past bij mij. Dat je in je vrije tijd in het dorp ook bekenden van werk tegenkomt, dat geeft een gevoel van thuiskomen.”

Vertrouwde service en vakmanschap
De vertrouwde service en het vakmanschap van Jacobs Dakbedekkingen worden onveranderd doorgezet. Gerton houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken, de uitbreiding van de dakservice en het planmatig onderhoud vanuit het bedrijf in Wanssum. Naast de al bestaande service aan particulieren, wil Jacobs Dakbedekkingen de dienstverlening op het gebied van reparatie en onderhoud richting de zakelijke markt verder uitbreiden.

Ruimte voor ambities
Met de versterking van de directie is er meer ruimte voor een blik op de toekomst. Roel is daarom zeer tevreden met de stap die is gezet: “Zelf kun je heel ambitieus zijn, maar op een gegeven moment loop je tegen grenzen aan. Met de komst van Gerton heb ik weer tijd en ruimte om aandacht te geven aan onze ambities, terwijl Gerton al het moois dat we al bereikt hebben, draaiende houdt, doorzet en verder ontwikkelt.” Roel gaat zich meer toeleggen op het leiden van de zusterbedrijven Jacobs Energy Care, gericht op advies en installatie van zonnepanelen, en Jacobs Daken Venhorst.

Terug naar overzicht
Gerton Claassen mede-eigenaar van  Jacobs Dakbedekkingen

Klanten beoordelen ons met een:

7.9

162 beoordelingen

© 2024 Jacobs dakbedekkingen
Created by