Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Platte daken

  Voor een plat dak heeft u de keuze uit diverse soorten dakbedekking. De meest gebruikte is gemaakt van gemodificeerde bitumen. Het voordeel van een bitumineuze dakbedekking is dat het zich gemakkelijk laat verwerken. Daardoor is het ook geschikt voor de meest complexe dakvormen. Wij maken gebruik van APP of SBS dakbedekking. Deze gemodificeerde dakbanen zijn ten opzichte van hun voorgangers sterk verbeterd. Ze zijn UV-bestendig en hebben mede daardoor een veel langere levensduur dan de traditionele bitumineuze dakbedekking.

  Gemodificeerde bitumineuze dakbedekkingen

  Wij verwerken ook gemodificeerde bitumineuze dakbedekkingen zoals APAX of Universal. Deze dakbedekkingen bestaan uit een combinatie van bitumen en kunststof en kunnen ook zonder open vuur verwerkt worden conform de NEN 5060. Verder heeft het een lange levensduur en het materiaal kan gerecycled worden.

  Kunststof dakbedekking

  De meest gangbare materialen die voor een kunststof dakbedekking gebruikt worden zijn EPDM, PVC en ECB. Doordat er lichtkoepels, lichtstraten en voorzieningen om het regenwater af te voeren op een plat dak geplaatst worden is het belangrijk dat die elementen volgens voorschrift verwerkt worden aangezien deze het meest gevoelig zijn voor slijtage en lekkage. Ervaring en vakmanschap speelt bij het aanbrengen van kunststof dakbedekking dan ook een belangrijk rol.

  Verder komt er meer kijken dan alleen de bedekking bij platte daken. Andere belangrijke onderdelen zijn bijvoorbeeld dakisolatie, brandveiligheid en akoestische voorzieningen. In ons vakgebied zien we hierover voortdurend nieuwe inzichten en technieken verschijnen waarover we u graag informeren. Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum is uw dakdekker voor nieuwbouw of onderhoud van het platte dak in de regio Venray, Horst, Venlo en Bergen (Limburg).

  Naast dakbedekking voor platte daken is er voor particulieren en bedrijven bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook een ruime keuze aan dakbedekkingen van hellende daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters, dakonderhoud, tijdelijke of permanente dakbeveiliging en IR dakscan.