Lekkage, onderhoud of schade melden
 • Zink

  Zink- en koper leken even te worden verdrongen door kunststof. Toch passen veel architecten deze duurzame siermetalen steeds weer opnieuw vaak vanwege de authentieke uitstraling. Het verwerken van zink en koper in de bouw vraagt echter om vakmanschap uitgevoerd door specialisten. In ons familiebedrijf is het vakmanschap voor het bewerken van koper en zink nog altijd volop aanwezig. Ook over de eigenschappen en de diverse soorten metalen kunnen wij u alles vertellen.

  Zetwerk op maat

  Bij renovatie, reparatie of periodiek onderhoud van zinken of koperen goten en daken bent u bij ons aan het juiste adres. Een lekkende dakgoot, losgeraakte bekleding of een compleet regenafvoersysteem vervangen? Onze vakmensen maken dat graag voor u in orde.

  Zink en koper in vele vormen

  Een dakgoot en of hemelwaterafvoer kan duurzaam uitgevoerd worden in zink of koper. Ook zijn deze siermetalen uitermate geschikt als dakbedekking of om boeiboorden te maken zeker  bij speciale vormen. Zowel hellende als platte daken maar ook gebogen daken kunnen namelijk uitstekend worden voorzien van zetwerk in zink of koper.

  Verder kunt u bij Jacobs Dakbedekkingen uit Wanssum ook terecht voor dakbedekkingen bij platte en hellende daken, daglicht toepassingen zoals dakkapellen en dakvensters, dakonderhoud en tijdelijke of permanente dakbeveiliging.