Lekkage, onderhoud of schade melden
 • De beste zonnepanelen voor uw situatie

  Jacobs Energy Care is ontstaan vanuit Jacobs Dakbedekkingen. Dit zorgt ervoor dat wij de zonnepanelen plaatsen vanuit het oogpunt van een dakdekker. Een vakman die verstand heeft van daken en die de montagewijze aanpast aan het dak. De aansluiting van het systeem wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde elektricien. Specialisten voor ieder onderdeel garanderen een systeem waar u jaren mee vooruit kunt!

  Jacobs Energy Care ontzorgt

  In een traject voor zonnepanelen ontzorgen wij u volkomen. Wanneer u interesse heeft, komen we bij u langs om uw wensen en de situatie op te nemen. Dit wordt verwerkt in een persoonlijke offerte op maat. Hierin vindt je meteen de kosten, verwachtte opbrengst en terugverdientijd. Na akkoord plannen we meteen een dag waarop alles geplaatst wordt. Het plaatsen gebeurt enkel door onze specialisten, zodat u gegarandeerd een werkend product krijgt. Pas als alles is aangesloten en werkt, krijgt u van ons een factuur.

  De toegevoegde waarde van Jacobs Dakbedekkingen

  Zonnepanelen plaatsen we vanuit het oogpunt van een dakdekker. Dat onderscheid Jacobs Energy Care. Ontstaan vanuit Jacobs Dakbedekkingen, hebben wij enkel vakmannen die verstand hebben van daken. Daardoor hebben we voor ieder dak een ideale oplossing voor de plaatsing van zonnepanelen. De aansluiting van de systemen gebeurt enkel door gecertificeerde elektriciens. Zo heeft elke vakman zijn eigen specialisme. Hierdoor garanderen wij ook kwaliteit.

  Veel gestelde vragen over zonnepanelen

  Deze vindt u op de website van Jacobs Energy Care

  https://www.jacobsenergycare.nl/