Wij zijn morgen om 8.00 uur weer geopend

Dakreparatie

Veelzijdige dakservice

Voor herstelwerkaamheden aan daken of het repareren van daken in noodsituaties, ben je bij Jacobs Dakbedekkingen aan het juiste adres. We bieden een dakservice bestaande uit drie onderdelen: dakreparatie, dakinspectie en dakonderhoud. Met de jaarlijkse DAK-APK wordt de levensduur van het dak verlengt en zorgen we ervoor dat je dak in goede conditie blijft. Wanneer je meerdere panden of daken hebt, stellen we graag een onderhoudsplan voor je op. Je krijgt dan in één overzicht inzicht in de status van je daken en de te verwachten (onderhouds)kosten. Wel zo overzichtelijk.

neem nu contact op

Wat is de dakservice?

  • De dakreparatie richt zich op het doen van herstelwerkzaamheden aan daken of het repareren van daken in noodsituaties.
  • Met de dakinspectie onderzoeken onze vakspecialisten het dak en analyseren ze de situatie. Hiermee worden lekkages of stormschade voorkomen.
  • Met ons dakonderhoud zorgen we ervoor dat je dak in goede conditie blijft. Door regelmatig de nodige werkzaamheden aan het dak uit te voeren, voorkomen we grote herstelactiviteiten.

Verleng de levensduur van je dak

Met de dakservice van Jacobs Dakbedekkingen verleng je de levensduur van het dak. We bieden een onderhoudscontract aan. Met het onderhoudscontract ben je automatisch op de hoogte van de status van het dak en heb je er verder zelf geen omkijken meer naar. Onze dakspecialisten voeren (half) jaarlijks kleine onderhoudswerkzaamheden uit, reinigen indien nodig het dak en geven je advies.

In geval van nood zijn we er voor jou

Heb je een noodgeval? Neem dan contact met ons op via: 0478-531795. Bij een onderhoudsovereenkomst kan je ons ook in de weekenden en tijdens vakanties bereiken. Een onderhoudsovereenkomst voor noodgevallen buiten werktijden is er al vanaf € 1,50 euro per week. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Controle of dakonderhoud laten uitvoeren?

Wil je onderhoud aan je dak uit laten voeren? Wij helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een dakinspectie.

Klanten beoordelen ons met een:

7.9

162 beoordelingen

© 2024 Jacobs dakbedekkingen
Created by